Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών ομολογεί την εμπλοκή του

Αποφασισμένος να φτάσει σε μια ακόμη δολοφονία φέρεται να ήταν ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών και ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο Αλβανός κακοποιός πιστεύει ότι η έρευνα της αντιτρομοκρατικής έγινε μετά από την καταγγελία του Δημήτρη Τσοβόλα για τον σε βάρος του εκβιασμό από την εγκληματική οργάνωση.

Σε τηλεφωνική συνομιλία, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, με δικηγόρο του Πειραιά, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσοβόλας «θα βρει το μπελά του…».

Το πιο αποκαλυπτικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι σε αυτήν τη συνομιλία, ο ηθικός αυτουργός παραδέχεται την εμπλοκή του στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Μπορεί ο Αλβανός έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού να θέλει να φορτώσει τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου στο νεκρό συγκρατούμενο του, όμως υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία που, πάνω στον εκνευρισμό του, αποκαλύπτει την αλήθεια.

Το CNN Greece παραθέτει τη συνομιλία: 

Εγκέφαλος μαφίας: Με είχαν πιάσει στον ύπνο γιατί είχαμε “μουσαφίρηδες” σήμερα.

Άνδρας: Ναι κάτι άκουσα, ναι κάτι άκουσα.

Εγκέφαλος μαφίας: Ναι, μου το έκανε ο κύριος ο γκάγκστερ ο Τσοβόλας.

Άνδρας: Ποιος;

Εγκέφαλος μαφίας: Ο Δημήτρης ο Τσοβόλας μου την έκανε.

Άνδρας:  Γιατί;

Εγκέφαλος μαφίας: Επτά χιλιάρικα και του τα ζήτησα τα λεφτά και μου έστειλε αυτούς. Τώρα θέλω εβδομήντα, θα βρει το μπελά θα τον κάνω….σαν τον άλλο…

Πηγή: cnn.gr