Δολοφονία Καραϊβάζ: «Η αγάπη για τη δημοσιογραφία τον έστειλε στον τάφο»

Συγκινεί ο θείος του δημοσιογράφου – Στο νοσοκομείο η αδερφή του

Oι συγγενείς του Γιώργου Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο Δράμας δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πόσο άδικα χάθηκε από τις σφαίρες των δολοφόνων στο σπίτι του στον Άλιμο.

«Δραστήριος από μικρός, αγαπητό παιδί σε όλο το χωριό. Χαμογελαστό παιδί. Μας στέρησαν αυτό το χαμόγελο. Αυτό το παιδί μας το στέρησαν. Τον έχωσαν μέσα στο χώμα βαθιά για να μη τον ξανά δούμε ποτέ. Αναρωτιόμαστε: Για ποιο πράγμα, γιατί; Γιατί μας στέρησαν αυτό το παιδί; Το χώσανε βαθιά στο χώμα για να μην το ξαναδούμε ποτέ. Θέλουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε να μάθουμε αυτό το γιατί. Γιατί τον σκοτώσανε. Αυτό μας τρώει. Δεν μπορούσε να πληγώσει άνθρωπο ο Γιώργος, γι’ αυτό τον αγαπούσαν όλοι» δήλωσε ο κ. Νίκος Κομμάτογλου, αδερφός της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως ανέφερε ο θείος του, ο Γιώργος Καραϊβάζ αγαπούσε πολύ το χωριό του, την Καλλίφυτο Δράμας.

«Όμως από μικρός αγαπούσε πολύ και τα γράμματα. Ήθελε να διαβάζει. Μου έλεγε όταν πήγαινε γυμνάσιο και ήταν στα ζώα του πατέρα του “θείο θα φύγω και θα γίνω δημοσιογράφος”. Του άρεσε αυτό το επάγγελμα. Και η αγάπη για αυτό το επάγγελμα τον έστειλε στον τάφο» είπε στο MEGA.

«Ποτέ δεν μας μιλούσε για τη δουλειά του στην Αθήνα. Ποτέ δεν μιλούσε για την εργασία του. “Όλα είναι καλά έλεγε” σημείωσε ο θείος του. Σύμφωνα με τον κ. Νίκο η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η αδερφή του πήγε χθες στο νοσοκομείο.

«Στο γιο του, τον Δημήτρη, βλέπουμε το πρόσωπο του Γιώργου. Και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Όπως επίσης και τη γυναίκα του Γιώργου» κατέληξε ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

newsbeast.gr