Δολοφόνησε τη μητέρα του με μία πλαστική σακούλα γιατί δεν τον άφησε να πάει σε οίκο ανοχής

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του φονικού

Σοοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας μιας 83χρονης στην Ουκρανία από τον ίδιο της τον γιο ο οποίος φέρεται να προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη γιατί η μητέρα του αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για να πάει σε οίκο ανοχής.

Το αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η Sun oι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ανακοίνωσαν ότι ο 55χρονος μητροκτόνος πρώτα χτύπησε και έριξε αναίσθητη την μητέρα του και στη συνέχεια της πέρασε τη σακούλα στο κεφάλι. Μετά τη δολοφονία ο 55χρονος φέρεται να έβαλε τη σορό της μητέρας του σε μια τσάντα και να την πέταξε λίγα τετράγωνα μακρύτερα από το σπίτι τους.

H αστυνομία έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης όταν και περαστικοί είδαν τον μπλε σάκο και από μέσα του να εξέχουν τα πόδια της άτυχης γυναίκας.

Στη συνέχεια αστυνομικός σκύλος οδήγησε τους αστυνομικούς στο διαμέρισμα στο οποίο έμεναν μητέρα και γιος ενώ γείτονες αναγνώρισαν το πτώμα και υπέδειξαν το σπίτι στο οποίο έμεναν δράστης και θύμα.

Ο 55χρονος κυνικά ανέφερε στους αστυνομικούς: «Τη χτύπησα με σφυρί και έχασε τις αισθήσεις της. Μετά πήρα μια πλαστική σακούλα, της την πέρασα στο κεφάλι και την έκλεισα με μονωτική ταινία για να μην περνάει καθόλου αέρας. Αφού έβαλα τη σορό της σε έναν σάκο και τον πέταξα, στη συνέχεια επέστρεψα στο σπίτι, έφαγα, ήπια και έπεσα για ύπνο».

newsbeast.gr