Δούκισσα Νομικού: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Λάτσιο

Τα τελευταία χρόνια η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται στον Ant1 όπου έκανε και την πρακτική της με το σταθμό να τη στηρίζει και να της δίνει τη δυνατότητα να πειραματίζεται σε διαφορετικά είδη εκπομπών.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle στο τεύχος του Νοεμβρίου η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη στήριξη που είχε τόσο από τον Γιάννη Λάτσιο όσο και από την Κατερίνα Γκαγκάκη:

«Είναι δύο άνθρωποι που ήταν δίπλα µου από την πρώτη µου στιγµή σε αυτόν το χώρο. Ακόµα κι όταν ήµουν σε άλλα κανάλια, πάντα είχαµε µια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια που βρίσκοµαι στην οικογένεια του ΑΝΤ1 µε εµπιστεύονταν και µου το έδειχναν έµπρακτα.»

«Πέρα από την επαγγελµατική, είχαµε και µια φιλική σχέση, γιατί δεν είχαν ποτέ το αποστειρωµένο και το απρόσωπο του διευθυντή, κάτι που εκτιµούσα πολύ. Επιπλέον, είχα κάνει και την πρακτική µου στη διεύθυνση προγράµµατος του ΑΝΤ1 για να πάρω το πτυχίο µου στην ΑΣΟΕΕ και ο Γιάννης Λάτσιος ήταν δίπλα µου και σε αυτό, µε συστατικές επιστολές προς τους καθηγητές µου.»

«Επειδή πραγµατικά δούλεψα στην πρακτική µου, ήµουν στο γραφείο από το πρωί µέχρι το βράδυ επί µήνες και έµαθα πολλά από τον Γιάννη Λάτσιο. Στενοχωρήθηκα µε την αποχώρησή του, όπως και µε της Κατερίνας Γκαγκάκη, γιατί δεν µπορώ εύκολα να διαχωρίσω τις ανθρώπινες σχέσεις από τις επαγγελµατικές, ειδικά σε αυτή τη δουλειά που ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ σηµαντικός.»

youweekly