Δράμα: Ασέλγησε νοσηλευτής σε 23χρονη ασθενή που τη νάρκωσε

22.1.2016

Σοκ σε νοσοκομείο της Δράμας με νοσηλευτή που ασέλγησε σε βάρος 23χρονης νοσηλευόμενης, αφού πρώτα την νάρκωσε.

«Μπήκε στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν η νεαρή μαζί με άλλους ασθενείς, ζητώντας από τους συνοδούς να βγουν στον διάδρομο για να χορηγήσει παυσίπονα και αντιπηκτικά. Όταν όλοι οι παριστάμενοι βγήκαν έξω, μεταξύ των οποίων η μητέρα της κοπέλας. Μόλις έφτασε η σειρά της 23χρονης, έκλεισε τις κουρτίνες και άρχισε να ασελγεί εις βάρος της, σύμφωνα με τα όσα μου κατήγγειλαν» ανέφερε ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας Ευάγγελος Ναζαρόγλου.

Το πρωτοφανές γεγονός αντιλήφθηκε μια άλλη νοσηλευόμενη, η οποία αμέσως ενημέρωσε και ζήτησε τη βοήθεια άλλων ασθενών και εργαζομένων του νοσοκομείου. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία οδηγώντας τον νοσηλευτή στο Τμήμα, ενώ πρόκειται να δρομολογηθούν και οι σχετικές διοικητικές ενέργειες από τους επικεφαλείς του νοσοκομείου.

Παράλληλα, θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να φανεί αν υπήρξε βιασμός. Να σημειωθεί ότι ο νοσηλευτής δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παλαιότερα είχε διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση από επιτροπή του νοσοκομείου για άλλη υπόθεση.

.