Δυναμική Πολιτεία: X.Y.T.Y στον Ωρωπό, άλλη μια πληγή για τον τόπο!

Το θέατρο του παραλόγου ζήσαμε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκάλεσε ο Δήμαρχος για να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους για τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στον Ωρωπό και συγκεκριμένα στο Πολυδένδρι.

Αυτό που δεν μας είπε όμως ο κ. Ρούσσης είναι ότι ήξερε τα πάντα από την αρχή για τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων . Και το γνώριζε όχι γιατί κάποιοι τον πληροφόρησαν, αλλά γιατί ο ΙΔΙΟΣ είχε ζητήσει να γίνουν με έγγραφο που έστειλε προς την Περιφέρεια Αττικής στις 23/06/2015 με αριθμό πρωτοκόλλου 7808 με τίτλο «Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Ωρωπού ».

Δεν μας είπε ακόμη :

  • ποιος συνέταξε αυτό το σχέδιο ;
  • γιατί δεν πέρασε από Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ;
  • γιατί δεν πέρασε από Δημοτικό Συμβούλιο ;
  • γιατί δεν μπήκε σε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία ;

Σε ένα Δήμο που πλήττεται από την ύπαρξη 8 σταθμών διοδίων , από το μολυσμένο με εξασθενές χρώμιο υδροφόρο ορίζοντα έρχεται να προστεθεί και επίσημη χωματερή! ( Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων)

Η αλαζονεία και η αμετροέπεια σε όλο της το μεγαλείο.

Εάν αυτό το έκανε σκόπιμα είναι επικίνδυνος για τον τόπο.

Εάν δεν το κατάλαβε ή τον κορόιδεψαν είναι δυο φορές επικίνδυνος .

Σε κάθε περίπτωση τις αποφάσεις του κ. Ρούσση τις πληρώνει ο Δήμος Ωρωπού. Η καταστροφική πορεία αυτής της δημοτικής αρχής δεν έχει τελειωμό με θύμα το Δημότη και το Δήμο Ωρωπού.

Υ.Γ.  Με «νταηλίκια» και προσωπικές επιθέσεις σε όσους έχουν αντίθετη άποψη δεν καλύπτονται οι ευθύνες σας και πολύ περισσότερο δεν λύνονται τα προβλήματα του τόπου!

 

Ο Επικεφαλής

Γιώργος Γιασημάκης