Δυναμική συγκέντρωση του Ανδρέα Κουτσούμπα στη Λειβαδιά

Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε, την Πέμπτη 18 Μαΐου, ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας στο Σινέ Φίλιππος στη Λειβαδιά παρουσία εκατοντάδων φίλων και οπαδών της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ομιλία παρέστη και η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κα Νατάσα Παζαίτη. Είναι γνωστό ότι ο Ανδρέας Κουτσούμπας διατηρεί άριστες, φιλικές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και η παρουσία της συζύγου του  στην ομιλία του αποτελεί επιστέγασμα αυτών των σχέσεων.

Ο κ. Κουτσούμπας, έμπειρος πολιτικός, στην ομιλία του, έστειλε μήνυμα νίκης σε όλη τη Βοιωτία στις εκλογές της Κυριακής. Εκλογές ορόσημο για την πορεία της χώρας.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο της Νέας Δημοκρατίας για την ανόρθωση της χώρας την προηγούμενη τετραετία, σε μια περίοδο όπου ο τόπος δέχτηκε την υβριδική επίθεση του κορονοιού και την ενεργειακή κρίση.

Έργο που αποτυπώνεται ανάγλυφα στην Οικονομία, στην Παιδεία την Εξωτερική πολιτική και την Άμυνα της χώρας, στην κοινωνική συνεισφορά της πολιτείας για κοινωνική συνοχή. Αλλά και στην στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου κρατήθηκε όρθια και μαζί ολόκληρη η κοινωνία.

Ο Ανδρέας Κουτσούμπας αναφέρθηκε  στην αγαστή συνεργασία που είχε με τους δημάρχους και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν πολλά και σημαντικά έργα στο νομό Βοιωτίας. Έργα που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Αλλά και έργα που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο διάστημα και θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε από τους πολίτες της Βοιωτίας, που είχαν κατακλύσει κάθε γωνιά του σινέ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, να προσέλθουν αθρόα στις κάλπες, γιατί το δίλλημα είναι εάν η χώρα θα συνεχίσει το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης ή αν θα επιστρέψει στο παρελθόν. Εάν οι κόποι και οι θυσίες των τεσσάρων χρόνων θα έχουν συνέχεια και η χώρα θα πορευτεί με σταθερότητα.

Ο Ανδρέας Κουτσούμπας ζήτησε την θετική ψήφο των συμπολιτών του για ευρεία καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια νέα διακυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έχει μια καθαρή σχέση με τους πολίτες.  Για αυτή του του σχέση τόνισε «Η δική μας σχέση δεν ήταν ποτέ μια σχέση συμφερόντων αλλά μια σχέση εμπιστοσύνης. Οι δικοί μας δεσμοί δεν ήταν ποτέ ευκαιριακοί, αλλά σταθεροί, διαμορφωμένοι μέσα στο χρόνο από την κοινή μας καταγωγή, την κοινή μας πορεία, τους κοινούς μας αγώνες.

Και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτούς τους αγώνες. Είναι η κληρονομιά μας. Είναι οι ισχυροί δεσμοί που ενώνουν το χθες με το σήμερα, που ενώνουν το σήμερα με το αύριο και είναι η δική μας παρακαταθήκη για μια πιο αισιόδοξη Ελλάδα.

Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας. Αυτήν την Κυριακή δώστε μου τη δύναμή σας και την ευκαιρία να συνεχίσουμε να οικοδομούμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης με συνέπεια, ευθύνη και σταθερότητα.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την παρουσία σας και την τιμή που μου κάνατε. Στις  21  Μαΐου  συνεχίζουμε  μαζί».

Παράλληλα ζήτησε και την στήριξη  με την ψήφο τους των Βοιωτών, ώστε να συνεχίσει να εργάζεται μέσα από το Κοινοβούλιο για τον τόπο, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ανδρέας Κουτσούμπας έχει δημιουργήσει με τους πολίτες σχέσεις  αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης. Αυτές οι σχέσεις είναι βέβαιον ότι  επιθυμεί να επιβεβαιωθούν και σ αυτές τις εκλογές και μαζί να συνεχίσουν τον ωραίο δρόμο της δημιουργίας.