Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση να αποσύρει το ασφαλιστικό

23.1.2016

Την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και να μην το καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή ζήτησε από τα Χανιιά ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Δ. Κουτσούμπας ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην ομιλία του σε στελέχη του κόμματός του στα   Χανιά  ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «Αυτό το νομοσχέδιο το ασφαλιστικό, δεν διορθώνεται, δεν φέρνει επιμέρους τροποποιήσεις, δεν θα πρέπει καν να κατατεθεί στη βουλή, θα πρέπει η κυβέρνηση να το αποσύρει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή και τους αγώνες των εργαζομένων»,

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, «να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και επιφυλακή» για να αντιμετωπίσουν όπως είπε «τις πιέσεις, τον απροσανατολισμό, την τρομοκρατία και τη φοβία που προσπαθούν τα υπόλοιπα αστικά κόμματα και η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση να σπείρουν όσο αναφορά τις μορφές πάλης που χρησιμοποιούν είτε οι εργάτες, είτε οι αγρότες που βρίσκονται στον δρόμο του αγώνα».

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε επίσης τους εργαζόμενους «να μην πέσουν στην παγίδα και τον αποπροσανατολισμό των διαφόρων πολιτικών δυνάμεων αλλά και των διαφόρων συνδικαλιστικών παρατάξεων που μιλάνε με βάση συντεχνιακά αιτήματα και με αιτήματα ότι με επιμέρους τροποποιήσεις για επιμέρους κατηγορίες και κλάδους εργαζομένων αυτό το αντισοσιαλιστικό έκτρωμα μπορεί να βελτιωθεί».

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι το κόμμα του θα βρίσκεται μέσα και έξω από τη βουλή δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξέφρασε την αντίθεση του ΚΚΕ στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.