Δ. Κουτσούμπας: Στήνουν κάλπικο δίπολο

24.1.2016

Για στήσιμο ενός «νέου κάλπικου δίπολου “κεντροαριστερά” με βασικό πόλο το ΣΥΡΙΖΑ και “κεντροδεξιά” με βασικό πόλο τη ΝΔ μετά και την εκλογή του Μητσοτάκη», μίλησε σήμερα από τον Άγιο Νικόλαο σε συνεστίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Λασιθίου ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Κουτσούμπας, ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσκεψή του στην Κρήτη.

Ο κ. Κουτσούμπας ξεκαθάρισε ότι «το ΚΚΕ δεν στριμώχνεται από τα δίπολα» και αφού ανέφερε ότι αυτές τις ώρες που εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες ξεσηκώνονται σ’ όλη την Ελλάδα για να εμποδίσουν τη νέα σφαγή στο ασφαλιστικό «που τώρα έχει τη σφραγίδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», όπως επισήμανε, είναι σε εξέλιξη και οι διεργασίες για την αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος. Μάλιστα, εκτίμησε ότι μοναδικός στόχος είναι να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια που δυναμώνει, να μην φτάσει να συναντηθεί στο δρόμο του αγώνα με την ανατρεπτική πολιτική πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «ψεύτικα διλλήματα “αριστερά ή δεξιά”, αφού τους τέλειωσε το “μνημόνιο – αντιμνημόνιο”», όπως είπε.