Είδε αυτό το σημάδι στο στόμα του μωρού της και πανικοβλήθηκε – Ούτε που φανταζόταν τι ήταν

Η Darian Depreta από τις ΗΠΑ, έπαιζε με την μικρή της κόρη Bella, όταν παρατήρησε ένα τεράστιο μαύρο σημάδι στο στόμα της. Προσπάθησε να το σκουπίσει για να καθαρίσει, αλλά μόλις είδε ότι αυτό δεν βγαίνει, πανικοβλήθηκε.

Η Darian, αφού κάλεσε αμέσως τη μητέρα και το φίλο της, έκλεισε ραντεβού με το γιατρό, μισή ώρα αργότερα από όταν εντόπισε το μυστηριώδες σημάδι στον ουρανίσκο της.

Όταν έφτασαν στο ιατρείο, η νοσοκόμα επιχείρησε επίσης να το καθαρίσει ανεπιτυχώς, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Οι γιατροί επέμειναν τότε ότι μπορεί να ήταν κάποιο σημάδι εκ γενετής, αλλά η μητέρα τούς είπε με σιγουριά ότι δεν ήταν, αφού ελέγχει καθημερινά το στόμα της κόρης της όταν το καθαρίζει.

Τότε οι γιατροί της είπαν ότι θα το κοιτούσαν δύο ειδικοί, προκειμένου να λύσουν το μυστήριο. Η μητέρα τούς υπέδειξε τότε ότι το σημάδι ήταν λίγο πιο λευκό στην μία άκρη και ότι η κόρη της φαινόταν να προσπαθούσε να φτάσει το σημείο αυτό για να το ξύσει.

Τότε οι γιατροί συνειδητοποίησαν έκπληκτοι τι ήταν: ένα κομμάτι χαρτόνι, το οποίο το κορίτσι είχε μασήσει από μία κούτα και είχε κολλήσει στον ουρανίσκο της!

Ανακουφισμένη, η μητέρα ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αν και ντράπηκε λίγο όπως εξομολογήθηκε, αισθάνθηκε ευγνώμων που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό.

Μετά το περιστατικό, η Darian ανέβασε μια φωτογραφία από το στόμα της μικρής στο Facebook και έγραψε: «Θα μπορούσε να είχε πνιγεί με αυτό και ευχαριστώ το Θεό που δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο μόνος λόγος που το ανέβασα ήταν γιατί, μετά το κλάμα και τον πανικό και την προσπάθεια να καταλάβουμε τι ήταν (ούτε οι γιατροί ήξεραν), είναι καλά».

«Δεν αφήνω το μωρό μου να μασάει κούτες, αλλά βγάζει δόντια και δοκιμάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Βρήκε το κουτί την ώρα που έβαζα πλυντήριο. Αμέσως της το πήρα, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ένα κομμάτι είχε κολλήσει εκεί πέρα. Είχα ελέγξει το στόμα της για μικρά κομμάτια αμέσως».

 

cnn