Εβελίνα Παπούλια: Στο δεύτερο γάμο μου χώρισα το ίδιο βράδυ

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε μίλησε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις συνεργασίες της, αλλά και την κόρη της που πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς, επίσης ηθοποιό Αφροδίτη Λιάντου.

Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους. Έβλεπα το γάμο σαν τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους, αλλά εκεί που το έκανα εκεί πνιγόμουν περισσότερο. Και στις δύο περιπτώσεις, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε να σώσουμε κάτι. Στον πρώτο γάμο έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι. Ο γάμος μας κράτησε 1,5 χρόνο, ουσιαστικά είχαμε χωρίσει πολύ νωρίτερα γιατί είχαν ξεκινήσει έντονοι τσακωμοί. Μετά μέναμε πάνω κάτω.

Στο δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ, είπε μια ατάκα εκείνη την ώρα που κάπως μου ήχησε και είπα “δε με ξέρει”. Ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορά μετά το γάμο και λέω όχι δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο. Θέλω να υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός μέσα στη σχέση, μου είναι πολύ σημαντικό. Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί».

ourlife.gr