Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Καπανδρίτι

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του στο Καπανδρίτι πραγματοποίησε, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, μετά από πολλά χρόνια, μέσα σε κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρέστησαν όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ οι οποίοι σαν μια οικογένεια έδωσαν το σύνθημα για την μάχη των εκλογών με στόχο την εκλογή δύο Βουλευτών.

Όλοι οι υποψήφιοι, στην πλειοψηφία τους, νέοι στην εκλογική διαδικασία έκαναν λόγο για την ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει εκεί που ιστορικά ανήκει Στην κορυφή. Να γίνει ξανά κόμμα εξουσίας. Να συσπειρώσει ξανά όλες τις υγιείς δυνάμεις που θέλουν την πρόοδο της χώρας και την ανάπτυξη στη βάση του σοσιαλισμού.

Επεσήμαναν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει. Έχει αποδεχτεί τα λάθη του, αλλά δεν μένει σ αυτά. Έκανε  την αυτοκριτική του ταυτόχρονα όμως κοιτάζει στο μέλλον θέτοντας στο προσκήνιο την κοινωνία, που είναι η μεγάλη δύναμη του.

Είμαστε το κόμμα που κοίταξε την κοινωνία και μόχθησε για την ευημερία της, από τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημίτη, την Φώφη Γεννηματά μέχρι και σήμερα τον Νίκο Ανδρουλάκη τόνισαν οι ομιλητές.

Άσκησαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη έσβησε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος απέδειξε ότι η ελπίδα που ευαγγελίζονταν ήταν μια φούσκα.

Στις επερχόμενες εκλογές είπαν οι ομιλητές το ΠΑΣΟΚ οφείλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Εάν η κοινωνία μας προτρέψει να προχωρήσουμε σε συνεργασία, τότε θα πρέπει να έχουμε λόγο και να προτείνουμε τον πρωθυπουργό κι όχι απλώς να είναι το κίνημα μέρος της νομής της εξουσίας με την ανάληψη κάποιων  υπουργείων.

Την Κεντρική πολιτική Επιτροπή εκπροσώπησε το μέλος Κώστας Κατσανέβας ο οποίος κατέπληξε με την ομιλία του τους παριστάμενους. Μια ομιλία συγκροτημένη, απόλυτα πειστική και τεκμηριωμένη για τις βασικές θέσεις και τους στόχους του κινήματος.

Παρέστησαν επίσης ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αττικής Μιχ. Χρσιτοφορίδης και ο Γραμματέας τηε Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής Θαν. Αλμπάνης, καθώς και ο Δημ. Ζαμπούρας Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ωρωπού.