Εγκαινιάστηκε η νέα μονάδα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς» στη Σκάλα Ωρωπού

 

Τα νέα «Φροντιστήρια  Πουκαμισάς», στη Σκάλα Ωρωπού, εγκαινιάστηκαν, χθες, Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου,  παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου κ. Αθανάσιου Πουκαμισά και του Αντιπροέδρου κ. Γιώργου Χατζητέγα.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσαν οι αιδεσιμότατοι πατέρες Νικόλαος και Αντώνιος, παρουσία του διδακτικού προσωπικού της μονάδας, μαθητών και γονέων, μέσα σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα και σε ένα υπέροχο και λειτουργικό κτίριο στην καρδιά της Σκάλας Ωρωπού.

Η νέα μονάδα θα λειτουργήσει, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 36, στη Σκάλα Ωρωπού, υπό την διεύθυνση της Φιλολόγου κας Αγγελικής Κάσση.

Πρόκειται για την 64η μονάδα σε όλη τη χώρα, στα 30 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου, όπως ανέφερε ο κ. Αθ. Πουκαμισάς στην ομιλία του και «έρχεται να στηρίξει τους μαθητές της περιοχής, σε όλα τα σχολικά επίπεδα, για να τους δώσει τη δυνατότητα να πετύχουν στους στόχους τους. Να δώσει την εμπειρία του Ομίλου μέσα από πρωτοποριακές φροντιστηριακές μεθόδους που τον έχουν καταξιώσει με αποτέλεσμα να τον εμπιστεύονται μαθητές και γονείς».

Από την πλευρά της η υπεύθυνη της μονάδας κα Αγγελική Κάσση, στην ομιλία της, αναφέρθηκε στους στόχους της νέας μονάδας «Φροντιστηρίων Πουκαμισάς», καθώς και ότι θα έχει δίπλα της την αδελφή της και καθηγήτρια πληροφορικής κας Ζωή Κάσση. Επεσήμανε, εμφανώς συγκινημένη,  ότι ήταν ένα όνειρο ζωής το οποίο, επιτέλους, γίνεται πραγματικότητα και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίησή του.

Η κα Αγγελική Κάσση υποσχέθηκε ότι η ίδια και όλο το διδακτικό προσωπικό, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις του εγχειρήματος, με στόχο να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους μαθητές.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια για να ευχηθεί τα “καλορίζικα” στην Αγγελική και στη Ζωή, απολαμβάνοντας τα θεσπέσια εδέσματα του μπουφέ μετά την τελετή του Αγιασμού.