Εγκαινιάστηκε ο Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Μηλεσίου από τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Κύριλλο

Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού,  του Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου, του Μυροβλίτου,  πολιούχου του Μηλεσίου, πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 28 Μαΐου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Μαραθώνα και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, του ιερού κλήρου της περιοχής και δεκάδων πιστών.

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η υποδοχή και κατάθεση των ιερών λειψάνων.  Εν συνεχεία τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός  Εσπερινός.

Την Κυριακή τελέστηκε ο Όρθρος, η τελετή των εγκαινίων και   Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με την καθιερωμένη Ιερατική τάξη.

Έτσι τακτοποιήθηκε λειτουργικά  και ο περίλαμπρος  Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου ο οποίος αν και λειτουργούσε μέχρι σήμερα, κανονικά  δεν είχε εγκαινιαστεί.

Παρέστησαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού Κώστας Λίτσας,  ο Πρόεδρος του Τοπικού Μαλακάσας Σπύρος Λίτσας, η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, ο Πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Σιδέρης, ο Πρόεδρος της ΟΣΩ Γιώργος Παναγόπουλος και πλήθος πιστών.