Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Γήπεδο Άρματος στην Τανάγρα από τον Δήμαρχο Β. Περγάλια

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 6 Μαΐου, από τον Δήμαρχο  κ. Βασίλη Περγάλια, το Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Άρμα, του Δήμου Τανάγρας.

Με μια σεμνή τελετή η Δημοτική Αρχή  απέδειξε, για μια ακόμη φορά, το αμέριστο ενδιαφέρον της για την ανάπτυξη αθλητικών χώρων που θα δίνουν διέξοδο στους κατοίκους για άθληση.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Περγάλιας κατά την τελετή των εγκαινίων, αφού αναφέρθηκε στη σημασία του γηπέδου για την περιοχή και τη νεολαία της περιοχής, υποσχέθηκε ότι σύντομα θα αποκτήσει και ταρτάν στο περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο.

Να σημειώσουμε ότι κατά την τελετή των εγκαινίων τιμήθηκαν οι πρώτοι οραματιστές και δωρητές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του αθλητικού κέντρου.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο κ. Κ. Λαμψάνης, η κα Μαρία Νίκα, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Αλέξανδρος Ανυφαντής και ο Αντιπρόεδρος κ. Διομήδης Δριχούτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Βουγέσης, οι Πρόεδροι Τ.Κ.  Άρματος κ. Γιώργος Δάβρης, Σχηματαρίου κ. Σπύρος Βρούβας, Τανάγρας κ. Αντώνης Μπελεγράτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας κ . Ντίνος Τυρηνόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Θήβας, Πρόεδροι αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων παλιοί πρόεδροι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Εκπρόσωποι της ΕΠΣ Βοιωτίας και πλήθος κόσμου.