Εγκαινιάστηκε το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στα Νέα Παλάτια Ωρωπού

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του πραγματοποίησε, χθες, το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου, στην πλατεία Νέων Παλατίων,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού κ.  Γιώργος Γιασημάκης,  όπου παρουσίασε και τους υποψηφίους του συνδυασμού του «Συνεργασία Ευθύνης». Κοντά του και η οικογένεια του, που πάντα ενωμένη στηρίζει κάθε του προσπάθεια.

Ενώπιον του συνόλου των υποψηφίων του και δεκάδων φίλων του συνδυασμού του ο κ. Γιασημάκης, πάνω σε μια μεγάλη εξέδρα, μετά τον Αγιασμό, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας «Έρχεται η ελπίδα της αλλαγής, έρχεται μια νέα μέρα για τον Ωρωπό». «Ερχόμαστε» είπε με ενθουσιασμό.

Στον Ωρωπό ακούστηκε και πάλι η λέξη «ελπίδα»  από τον κ. Γιασημάκη, που και ο ίδιος ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε  στους πολίτες, αλλά  τελικά έμεινε στον αέρα.

Ο κ. Γ. Γιασημάκης τόνισε ότι «δεν υπόσχομαι τίποτα» και συνέχισε λέγοντας ότι «όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για την αλλαγή και το κοινό καλό». Πάντως, ψήγματα, έστω, του προγράμματος του συνδυασμού του «Συνεργασία Ευθύνης» δεν ακούστηκαν και οι εκλογές φτάνουν. Ούτε θέσεις, ούτε προτάσεις.

Διαβεβαίωσε όμως ότι ο συνδυασμός του έχει πρόγραμμα υλοποιήσιμο, κοστολογημένο για κάθε Δημοτική Ενότητα, που θα το εφαρμόσει την επόμενη των εκλογών.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρέστησαν οι πρώην  Δήμαρχοι Ωρωπού και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική» κ. Γιάννης Οικονομάκος και Αυλώνα κ. Άγγελος Σύρμας, καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι  Ωρωπού κ. Γ. Γαβριήλ και  Σπ. Μέξης.

Στα εγκαίνια είδαμε δίπλα δίπλα στις πρώτες θέσεις τον  Περιφερειακό Σύμβουλο της κας Ρένας Δούρου κ. Στέλιο Κοροβέση και  τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιάννη Μπουλέκο, με τον υποψήφιο Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Γ. Σταύρου.

Επίσης παρευρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό του κ. Γ. Σγουρού, καθώς και υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Αίσθηση προκάλεσε ότι εκτός από τον Δημοτικό Σύμβουλο και υποψήφιο με τη «Συνεργασία Ευθύνης» κ. Αν. Γαζβινιάν, ο οποίος ήταν στις πρώτες θέσεις, μαζί με τη σύζυγό του και Υποψήφια στο Τοπικό Χαλκουτσίου κ. Γεωργία Βάθη-Γαζβινιάν, οι βασικοί υποψήφιοι «της Ιερής Συμμαχίας των πέντε» μάλλον πέρασαν απαρατήρητοι, καθώς ήταν σε διάφορα σημεία της πλατείας.

Σε καμία περίπτωση όμως, οι υπόλοιποι τέσσερις, δεν ήταν όλοι μαζί πάνω στην εξέδρα δίπλα στο Γιώργο Γιασημάκη, όπως ίσως θα περιμέναμε, για να υποδηλώσουν την ισχυρή ένωση των πέντε δυνάμεων, στην οποία βασίστηκε η «Συνεργασία Ευθύνης». Αντιθέτως, ήταν one man show.

Ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και στενός συνεργάτης του κ. Γιασημάκη, κ. Άγγελος Χατζηιωάννου, ο οποίος τον αναφωνούσε «Δήμαρχε, Δήμαρχε».

Η εξέδρα και η όλη εκδήλωση των εγκαινίων προσπάθησαν να προσομοιάσουν σε μια εντυπωσιακή εικόνα-«αντίγραφο» μεγάλων Αθηναϊκών προεκλογικών συγκεντρώσεων μιας άλλης εποχής, μόνο που έλειπε το αναρίθμητο πλήθος των οπαδών.