Εγκαινιάστηκε το νέο ανακαινισμένο κατάστημα DIONYSOPOULOS HOME στο Δήλεσι

Το νέο, σύγχρονο, ανακαινισμένο «DIONYSOPOULOS HOME», άνοιξε τις πύλες του, το Σάββατο 5 Αυγούστου στη Λεωφόρο Σχηματαρίου στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν μέσα σε μια οικογενειακή και φιλόξενη ατμόσφαιρα παρουσία δεκάδων φίλων και πλήθος κόσμου που έσπευσαν να ευχηθούν στην οικογένεια Διονυσόπουλου τα καλορίζικα για την νέα επαγγελματική δραστηριότητά τους. Οι οικοδεσπότες, χαμογελαστοί και φιλικοί, καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Το πολυκατάστημα, της Αγγελικής Διονυσοπούλου, σε ένα ιδιόκτητο χώρο, πολλών τετραγωνικών μέτρων, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη-πελάτη να  κάνει τις αγορές του σε είδη εξοπλισμού του σπιτιού αλλά και σε χειροποίητες κουζίνες, ντουλάπια και πόρτες με την εγγύηση κσι το design DIONYSOPOULOS HOME. Επίσης με την προσωπική επιμέλεια της Αγγελικής Διονυσοπούλου, θα βρείτε στο DIONYSOPOULOS HOME, διακοσμητικά σπιτιού, είδη κήπου και παραλίας, καλαμωτές, λευκά είδη, αιώρες και πολλά άλλα στις καλύτερες και πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Πρόκειται για μια ακόμη επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας «Διονυσόπουλος» που έρχεται σε πείσμα των καιρών και την οικονομική κρίση, να δώσει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας και επώδυνων εταιριών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της Αγγελικής Διονυσοπούλου, απευθύνεται σε όλα τα νοικοκυριά και σε κάθε «βαλάντιο», με σεβασμό πάντα στην ποιότητα και στις ανάγκες του κόσμου.

Ο πατριάρχης της οικογένειας κ. Κώστας Διονυσόπουλος και η Αγγελική Διονυσοπούλου,  με τη σεμνότητα και την ευγένεια που τους διακρίνει, πλαισιωμένοι από όλα τα μέλη της οικογένειάς  ήταν περιχαρείς  που κατάφεραν, με το νέο τους κατάστημα, να πραγματοποιήσουν την επιθυμία που είχαν από χρόνια, να προσφέρουν  τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συμπολίτες τους. Αψηφώντας την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, τόλμησαν να δώσουν μια νέα πνοή στην αγορά στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αναπτερώνοντας το χαμένο ηθικό όλων.

Με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα, τη σεμνή τελετή ολοκλήρωσαν τα υπέροχα εδέσματα που πρόσφεραν στο μπουφέ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά του τόπου μας και ψωνίζουμε από τα «δικά μας» καταστήματα σε μια αλληλέγγυα προσπάθεια να βγούμε νικητές στον αγώνα που όλοι μαζί δίνουμε.

Καλορίζικο το νέο πολυκατάστημα «DIONYSOPOULOS HOME» και ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές και καλή επιτυχία σε κάθε βήμα της οικογένειας.