Εγκαινιάστηκε το νέο Παθολογικό ιατρείο της Βίβιαν Κουρουτού στο Σχηματάρι

Το νέο  σύγχρονο Παθολογικό ιατρείο της, επί της οδού  Οιδίποδος 8, στο Σχηματάρι, εγκαινίασε, το βράδυ του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου, η ιατρός και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τανάγρας κα Παρασκευή (Βίβιαν) Κουρουτού.

Ένας χώρος που φέρει την προσωπική σφραγίδα της κας Κουρουτού με σύγχρονο design και άρτια εξοπλισμένος, καθόλα έτοιμος να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες του Δήμου Τανάγρας.

Το Παθολογικό Ιατρείο θα μπορεί να παρέχει πλήρη 24ωρη παθολογική κάλυψη ασθενών. Αντιμετώπιση οξέων και χρόνιων νοσημάτων. Ρύθμιση αρτηριακής υπέρτασης, ρύθμιση σακχαρώδη διαβήτη, συνταγογράφηση, συμβουλές διατροφής, ιατρικά προγράμματα απώλειας βάρους. Εφαρμογή ιατρικής αισθητικής (botox, filler, μεσοθεραπέια, νήματα-PDO).

Η κα Κουρουτού είναι άλλωστε μια  νέα, λαμπρή επιστήμονας και  ιατρός, με μεταπτυχιακές σπουδές και εμπειρία στην παθολογία τις οποίες, συνεχώς,  εξελίσσει.

Η παρουσία της στο Σχηματάρι είναι βέβαιον ότι θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων ιατρικών  υπηρεσιών της περιοχής.

Στο πλευρό της κας Κουρουτού, κατά την διάρκεια των εγκαινίων, απαστράπτον  ήταν, συνεχώς, ο  σύζυγός της, επίσης, ιατρός κ. Νίκος και η κορούλα τους, καθώς και οι γονείς τους που στήριξαν και στηρίζουν τις επιστημονικές και επαγγελματικές προσπάθειές τους.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας οι Αντιδήμαρχοι κα Ελ. Ζαφειροπούλου και κ.  Γ. Βουγέσης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γ. Γκίνης , ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Δ. Δριχούτης,  Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Επίσης παρέστησαν ο Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης, ο πρώην Βουλευτής κ. Μιχ. Γιαννάκης, συνάδελφοι ιατροί του ζευγαριού,  φίλοι και πλήθος κόσμου που κατέκλυσαν το χώρο έξω από το ιατρείο για να ευχηθούν στην κα Κουρουτού για το νέο της ξεκίνημα.

Καλορίζικο,λοιπόν, το νέο ιατρείο προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.