Εγκαινιάστηκε το νέο υποκατάστημα «ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ» στη Σκάλα Ωρωπού

2.4.2016

Το νέο, σύγχρονο υποκατάστημα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης VICKO, της αλυσίδας «ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ», άνοιξε τις πύλες του, στο κέντρο της Σκάλας Ωρωπού, επί της οδού  Γ.  Δροσίνη 25, στην πλατεία Μητέρας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα, του Σαββάτου 2 Απριλίου, σε μια οικογενειακή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, με την ευλογία του αιδεσιμότατου π.  Αντώνιου.  Ο Πρόεδρος του Τοπικού Σκάλας Ωρωπού κ. Φαφούτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία Συλλόγων Ωρωπού κ. Παναγόπουλος, πολλοί φίλοι και πλήθος κόσμου, έσπευσαν να ευχηθούν στην οικογένεια Διονυσόπουλου τα καλορίζικα για την νέα επαγγελματική δραστηριότητά τους. Οι οικοδεσπότες, χαμογελαστοί και φιλικοί, καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους όσους παρευρέθηκαν.

Το πρώτο πολυκατάστημα «ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ», που επί δεκαετίες εδρεύει στο Δήλεσι, κατέχοντας την πρώτη θέση σε ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση και ασυναγώνιστες τιμές, επεκτάθηκε και στο κέντρο της Σκάλας Ωρωπού, συμπληρώνοντας στην αγορά αυτό που πραγματικά έλειπε. Ένα πολυκατάστημα που απευθύνεται σε όλα τα νοικοκυριά και σε κάθε «βαλάντιο», με σεβασμό πάντα στην ποιότητα και στις ανάγκες του κόσμου.

Ο κ. Σταύρος Διονυσόπουλος, με τη σεμνότητα και την ευγένεια που τον διακατέχουν, εξέφρασε την ευχαρίστηση του που κατάφερε, με το δεύτερο υποκατάστημά του, να πραγματοποιήσει την επιθυμία που είχε από χρόνια, να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Ωρωπό. Αψηφώντας την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, τόλμησε να δώσει μια νέα πνοή στην αγορά στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αναπτερώνοντας το χαμένο ηθικό όλων.

Με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα, τη σεμνή τελετή ολοκλήρωσε  η υπέροχη ποικιλία γλυκών που πρόσφεραν στο μπουφέ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στηρίζουμε την τοπική αγορά του τόπου μας και ψωνίζουμε από τα «δικά μας» καταστήματα σε μια αλληλέγγυα προσπάθεια να βγούμε νικητές στον αγώνα που όλοι μαζί δίνουμε.

Καλορίζικο το νέο πολυκατάστημα «ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ» και ευχόμαστε ολόψυχα καλές δουλειές και καλή επιτυχία σε κάθε βήμα της οικογένειας.

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

DSC_6942

DSC_6936

DSC_6978

  DSC_6918

DSC_6916

DSC_6920

DSC_6989