Εγκρίθηκε το Γ.Π.Σ. της Δ.Κ. Πολυδενδρίου

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 436 Δ΄/30-07-2020
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 30 Ιουλίου 2020 – Αρ. Φύλλου 436 – Τεύχος Τέταρτο, η «ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ (Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ)».
Μία προσπάθεια πολλών χρόνων φτάνει στο τέλος της, ικανοποιώντας τις προσδοκίες των Πολιτών του Πολυδενδρίου, λύνοντας τα Χωροταξικά και Περιβαλλοντικά θέματα αυτής της τόσο Δυναμικής Κοινότητας του Δήμου μας.
Θέλω να τονίσω εδώ ότι οι Δημοτικές μας Κοινότητες Πολυδενδρίου και Καπανδριτίου, είναι από τις πρώτες Κοινότητες στην Αττική που δρομολόγησαν τα Γενικά Πολεοδομικά τους Σχέδια από την δεκαετία του ΄90, αντιλαμβανόμενοι την σπουδαιότητα του Χωροταξικού Σχεδιασμού ως σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη ενός Τόπου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους πρώην Προέδρους, που προσπάθησαν γι΄ αυτό.
Ως νέα Δημοτική Αρχή, παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πολύ περισσότερο εν μέσω πανδημίας, προχωράμε στην λύση των μεγάλων θεμάτων και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει, απέναντι στους Πολίτες του Δήμου Ωρωπού.
Επόμενα Γ.Π.Σ. θα είναι της Δ.Κ. Καλάμου, το Σ.Χ.Ο.Ο.Π. Αφιδνών και το Γ.Π.Σ. της Κοιλάδας του Ωρωπού, καθώς και της Μαλακάσας, του Αυλώνα και του Μαρκοπούλου, που έχουμε ζητήσει να εκπονηθούν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος σύμφωνα με την νέα νομοθεσία.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛ. ΗΛΙΑΣΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ