«Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος»

Αυτό και αν είναι ΘΡΑΣΟΣ! Δεν θα περάσει όμως και ο Δήμος δεν θα μείνει στο έλεος της εγκατάλειψης που του επιφυλάσσει η Δημοτική Αρχή του   κ. Ρούσση.

Επιμελώς η Δημοτική Αρχή αποφεύγει να απαντήσει στα ερωτήματα της Δυναμικής Πολιτείας για τις επαναλαμβανόμενες ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για ¨ Διανοίξεις- εκχιονισμό οδών, ρίψη αλατιού ¨ και το χειρότερο όλων, έφτασε στο σημείο να «κρύβεται» πίσω από την αυταπάρνηση και το φιλότιμο των εργαζομένων στο Δήμο Ωρωπού, το οποίο κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ!

Όπως κανείς δεν αμφισβήτησε και τις προσπάθειες κάποιων από την Δημοτική Αρχή.Απάντηση όμως στα ερωτήματα που θέσαμε δεν πήραμε:

  • Γιατί δεν έκαναν συνοπτικό διαγωνισμό όπως αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή τον Νοέμβριο του 2016;
  • Γιατί οι απ’ ευθείας αναθέσεις γίνονται πάντα στα ίδια πρόσωπα;

Όσο για το αν πέτυχε ή δεν πέτυχε η όποια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, ρωτήστε τους Δημότες του Ωρωπού που εάν δεν έβρεχε σήμερα ακόμα θα ταλαιπωρούνταν.

Τέλος θα πρέπει κάποια στιγμή να σέβεστε και τις αντίθετες διαπιστώσεις όσο και αν δεν σας αρέσουν.

Και μια συμβουλή από την Δυναμική Πολιτεία, όσο λιγότερο εμφανίζεστε τόσο καλύτερα για εσάς !

Ο Επικεφαλής

Γιώργος Γιασημάκης

Για το τι πραγματικά είδαν οι δημότες του Ωρωπού αυτές τις δύσκολες μέρες, αρκεί να δώσουμε την αδιάψευστη εικόνα της δυσκολίας πρόσβασης στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου (φωτογραφίες από 8/1/2017, 10/1/2017 και 29/12/2016).