ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ

ΑΦΙΔΝΕΣ, ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ, ΑΥΛΩΝΑ, ΜΑΛΑΚΑΣΑ

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΚΧΑ ΑΕ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

 

Παρατείνεται – για τελευταία φορά – η προθεσμία συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού έως τις 27 Οκτωβρίου 2015 για όσους έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται εντός των ορίων των Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων Αυλώνος, Αφιδνών, Μαλακάσης και Πολυδενδρίου του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και των Προκαποδιστριακών Δήμων Οινοφύτων (Τοπικά διαμερίσματα Αγίου Θωμά, Κλειδίου και Οινοφύτων) και Δερβενοχωρίων (Τοπικά διαμερίσματα Δάφνης, Πύλης, Σκούρτων και Στεφάνης) του Καλλικρατικού Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΚΧΑ Α.Ε. (644/6/8.9.2015).

 

 

Η – τελευταία – παράταση κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της έντονης κινητοποίησης των πολιτών και αύξησης του αριθμού των υποβαλλομένων δηλώσεων τις τελευταίες ημέρες. Με τον τρόπο αυτό δίνεται επαρκής χρόνος στους δικαιούχους προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες για την υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας τους.

 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

 

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

 

Οι περιοχές (προκαποδιστριακοί ΟΤΑ) στις οποίες πραγματοποιείται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας εμφανίζονται αναλυτικά παρακάτω:

 

I. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

1) ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

 

ΑΦΙΔΝΩΝ, ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ και ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:

 

Μακεδονίας 6, Τ.Κ. 19014, Αφίδνες. Τηλ. 2295023325

 

2) ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

 

ΑΥΛΩΝΟΣ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:

Χαλκίδας 41, Τ.Κ. 19011, Αυλώνας. Τηλ. 2295044273

Τα Γραφεία Κτηματογράφησης λειτουργούν

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 16:00

και την Τετάρτη 08:00 – 20:00