Εκδόθηκε η πρόσκληση της Περιφέρειας στο ΕΣΠΑ, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις Μονάδες Υγείας της Στερεάς Ελλάδας

Ακόμα μια επιτυχία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννη στον τομέα της Υγείας, έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης ενημέρωσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ότι εκδόθηκε η πρόσκληση της Περιφέρειας στο ΕΣΠΑ, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις Μονάδες Υγείας της Στερεάς Ελλάδας, με προϋπολογισμό 1.750.000 ευρώ.

Ο στόχος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για μια αξιοπρεπή και σύγχρονη Υγεία στην Στερεά Ελλάδα, όπου κανένας πολίτης δεν θα μείνει εκτός περίθαλψης, δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται.

Ο κ. Κ. Μπακογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εκδόθηκε η πρόσκληση μας στο ΕΣΠΑ για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις Μονάδες Υγείας της Στερεάς Ελλάδας με προϋπολογισμό 1.750.000 ευρώ. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε με στόχο να μην μείνει ούτε ένας πολίτης εκτός περίθαλψης. Αγορά ασθενοφόρων, συμμετοχή στην αγορά αναλώσιμων, αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, είναι μερικές από τις πρωτοβουλίες εντός και εκτός αρμοδιοτήτων μας για να γίνει η Υγεία στην Στερεά Ελλάδα αξιοπρεπής και σύγχρονη».

Δείτε την ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη: