Έκκληση του Δημάρχου Ωρωπού να μην μετακινούνται τα οχήματα χωρίς αλυσίδες

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο δρόμο από Μαρκόπουλο προς Εθνική και στο δρόμο από Μήλεσι προς Εθνική, καθώς πολλά οχήματα επιχειρούν να πάνε προς Αθήνα χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αποτέλεσμα να έχει κλείσει ο δρόμος. Ο Δήμαρχος Ωρωπού ζήτησε από την Τροχαία Κηφισιάς να έρθουν περιπολικά στον Ωρωπό ώστε να σταματήσει η διέλευση των οχημάτων χωρίς αλυσίδες. Κάνει δε έκκληση προς όλους τους οδηγούς να μην επιχειρούν να κινηθούν χωρίς αλυσίδες στο οδικό δίκτυο γιατί υπάρχει ολισθηρότητα λόγω του χιονιού και θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Ωρωπού είναι επί ποδός και όλος ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα”, χρειάζεται όμως και οι πολίτες να ακολουθούν τα μέτρα της πολιτικής προστασίας, να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και όταν είναι αναγκαίο να μετακινούνται με αλυσίδες.

Σε λίγη ώρα ο Δήμαρχος Ωρωπού θα μετάσχει σε τηλεδιάσκεψη των Δημάρχων της Βόριας Αττικής με τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη για να εκτιμηθεί η κατάσταση και να αποφασιστούν τυχόν νέα μέτρα.

Διαβάστε επίσης: Τα πρώτα χιόνια στην Ιπποκράτειο Πολιτεία – Στα Βόρεια του Δήμου Ωρωπού ξεσπά η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»