Εκπαίδευση Σκύλου Τσομπίκος για μια αρμονική συμβίωση με τον τετράποδο φίλο σας

Η Εκπαίδευση & το Παιχνίδι Είναι Πολύ Σημαντικά για την Υγιή Ανάπτυξη του σκύλου σας.

Ο επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Νίκος Τσομπίκος βελτιώνει τη συμπεριφορά του σκύλου σας, κατανοώντας και καλύπτοντας τις ανάγκες του. Στόχος του είναι η δημιουργία ενός κώδικα επικοινωνίας, ανάμεσα στον άνθρωπο και τον σκύλο, ο οποίος θα αποτελέσει την βάση για την αρμονική συμβίωση τους.

Αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την εκπαίδευση κουταβιών, τη βασική υπακοή, τη διόρθωση συμπεριφοράς και την κοινωνικοποίηση (βόλτα) του σκύλου σας, μέσα από σύγχρονες μεθόδους και παιχνίδια, ώστε ο τετράποδος φίλος σας, να έχει την επιθυμητή συμπεριφορά απέναντι στις καθημερινές καταστάσεις που θα βιώσει στο πλευρό σας.

Στη Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλου Τσομπίκος, έχουν έντονη κοινωνική δράση, καθώς είναι ανοικτοί σε κάθε συνεργασία με καταφύγιο αδέσποτων σκύλων. Αξιολογούν το χαρακτήρα του σκύλου και παράλληλα προσφέρουν τη βοήθεια τους με τροφή, φάρμακα και ότι άλλο μπορούν.

Επίσης στηρίζουν κάθε ιδιοκτήτη που βοήθησε και κράτησε κάποιο αδέσποτο, προσφέροντας δωρεάν σεμινάριο όταν το υιοθετήσει, καθώς και έκπτωση μετέπειτα στα πακέτα εκπαίδευσης.

Για περισσότερα ενημερωθείτε:

www.tsompikos.gr