ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο Κ. Μητσοτάκης διέγραψε την κα Παπακώστα

Εκτός Νέας Δημοκρατίας έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Βουλευτή του Κόμματος στη Β. Περιφέρεια Αθηνών κα Κατερίνα Παπακώστα Σιδηροπούλου, μετά τη στήριξη που έδωσε στον υπουργό Άμυνας κ. Π. Καμένο στη Βουλή, την Τετάρτη, κατά την κόντρα του με τον Αντιπρόεδρο κ. Άδωνι Γεωργιάδη για τα F16.

Η στάση της κας Παπακώστα ενόχλησε την ηγεσία του κόμματος, όπου ζήτησε διευκρινιστική δήλωση από την Βουλευτή, η οποία όμως δεν ικανοποίησε την Πειραιώς.

Σήμερα από την Νέα Δημοκρατία έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση με την οποία του γνωστοποιείται η διαγραφή της κας Παπακώστα.

Βεβαίως η κόντρα της κας Παπακώστα με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε ζητήσει να παραιτηθεί από την Αντιπροεδρία του Κόμματος ο κ. Γεωργιάδης, καθόσον χρόνο θα διαρκούσε η έρευνα για το σκάνδαλο στο Υπουργείο Υγείας, θέση την οποία κατείχε ο κ. Γεωργιάδης επί κυβερνήσεως Σαμαρά.

Αποτέλεσμα της κόντρας, τότε, ήταν να καθαιρεθεί από Τομεάρχης Υγείας του Κόμματος η κα Κ. Παπακώστα και να παραμείνει στη θέση του ο κ. Γεωργιάδης.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης και η κα Παπακώστα εκλέγονται στην ίδια εκλογική Περιφέρεια  την Β΄Αθήνας.