ΕΚΤΑΚΤΟ: Δείτε ποια Σχολεία και Σταθμοί θα είναι ανοικτά την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στο Δήμο Ωρωπού

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο μας, σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία των σχολείων κατά περιοχή:

1. ΑΥΛΩΝΑΣ : Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στις 9.00.

2. ΑΦΙΔΝΕΣ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου μας, θα λειτουργήσουν κανονικά .

3. ΚΑΛΑΜΟΣ & ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

4. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

5. ΜΑΛΑΚΑΣΑ : Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Ο Παιδικός Σταθμός στο Μήλεσι, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, στις 9.00.

6. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ : Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

7. ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ & ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ : Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, καθώς και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού & Νέων Παλατίων, αφού αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε.

8. ΣΥΚΑΜΙΝΟ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

9. ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

10. ΧΩΡΙΟ ΩΡΩΠΟΣ : Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων οι οποίες θα λειτουργήσουν, πρέπει, αύριο να μεταβούν νωρίτερα στα σχολεία ευθύνης τους, προκειμένου να θερμάνουν τα κτίρια.

AΠO TO ΓPAΦEIO ΔΗΜΑΡΧΟΥ