ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση με χειροβομβίδα στο Α.Τ. Καισαριανής

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, άγνωστοι πέταξαν τα ξημερώματα, χειροβομβίδα η οποία εξερράγη, 30 μέτρα από το σημείο όπου βρίσκεται το Α.Τ της Καισαριανής.

Από την έκρηξη, τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια ένας ταξιτζής που περνούσε από το σημείο τυχαία.

Το περιστατικό έγινε γνωστό ύστερα από ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η επίθεση έγινε σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας και δίψας, Κ. Γιατζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή του τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση από την αστυνομία. Ωστόσο, η υπόθεση έγινε γνωστή από την ακόλουθη ανάρτηση για την ανάληψη ευθύνης στην Indymedia:

“Η ηθική αποφασιστικότητα εκείνου που εγκαταλείπει και επιτίθεται στις δομές της εξουσίας είναι μια αντίληψη, μια στιγμή στην οποία εκείνος γεύεται την ομορφιά των συντρόφων του και την αθλιότητα της υποχρέωσης και της υποταγής. « Εξεγείρομαι, άρα υπάρχω », είναι μία φράση του Camus που ποτέ δε σταματά να με γοητεύει, με ένα τρόπο που μόνο ένας λόγος για να ζήσω θα μπορούσε.

Σε ένα κόσμο που παρουσιάζει τα ήθη ως ένα χώρο της εξουσίας και του νόμου, νομίζω πως δεν υπάρχει άλλη ηθική διάσταση από την εξέγερση, το ρίσκο, το όνειρο. Η επιβίωση στην οποία είμαστε φυλακισμένοι, είναι άδικη επειδή κακοποιεί και ασχημαίνει”

Massimo Passamani

Τα ξημερώματα της Δευτέρας επιτεθήκαμε με μία χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής για τον απεργό πείνας- δίψας(απο κυριάκη 25/2) Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΝΟΥΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

θα ακολουθήσει προκήρυξη για την επίθεση

news247.gr