ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγωδία στο Γ. Καραϊσκάκης

Τραγωδία στο Φάληρο, καθώς παρά την μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί σε Καραϊσκάκη και νοσοκομείο, ο άτυχος φίλαθλος του Ολυμπιακού που υπέστη ανακοπή καρδίας  στις κερκίδες  έχασε τελικά τη μάχη με τη ζωή.
Ο Γιάννης Δημάρχου από την Κάρπαθο ήταν 55  χρόνων, επιχειρηματίας και είχε  τέσσερα παιδιά.  Ο γυιός του Γιώργος Δημάρχου μάλιστα είναι ένας εξαίρετος νομικός με σπουδές και ανοιχτό το επαγγελματικό  μέλλον του.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο επίσημος Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της τόσο στην οικογένεια των Ερυθρόλευκων, όσο και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα».

Και η ΑΕΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο αναφέροντας: «Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του» ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.