Ενδιάμεσες εκπτώσεις, Black Friday και χειμερινές εκπτώσεις – Πότε είναι

Black Friday: Φέτος η Black Friday πέφτει στις 22 Νοεμβρίου 2019. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν σε χαμηλότερες τιμές, με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν ότι θα αυξηθεί ο τζίρος και θα μπουν χρήματα στα ταμεία τους.

Cyber Monday: Τρεις μέρες μετά την Black Friday έρχεται η Cyber Monday όπου οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία για φθηνές ηλεκτρονικές αγορές. Φέτος η Cyber Monday πέφτει στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πέντε ημέρες μετά τη Cyber Monday, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις εκπτώσεις του πρώτου δεκαήμερου του Νοεμβρίου. Εκτός από τις παραπάνω συγκεκριμένες ημερομηνίες εκπτώσεων τον Νοέμβριο, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις του Σεπτεμβρίου, με ημερομηνίες που δεν είναι συγκεκριμένες κάθε χρόνο.

Αυτό ισχύει γιατί σύμφωνα με τον νόμο, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις καθορίζονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου και δημοσιεύεται έως την 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Οι επόμενες εκπτώσεις είναι οι λεγόμενες χειμερινές που ξεκινούν με τον νέο χρόνο και συγκεκριμένα από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.