Εντοπίστηκε κύκλωμα πορνείας με ανήλικες στο διαδίκτυο

21.1.2016

Κύκλωμα πορνείας ανήλικων κοριτσιών φαίνεται ότι εντόπισε η Αστυνομία μέσα από σαιτ μετά τη σύλληψη του 56 χρονου διευθυντή τράπεζας που είχε σεξουαλικές επαφές με 14χρονη, την οποία γνώρισε μέσα από σάιτ γνωριμιών.

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», πολλά ανήλικα κορίτσια 14-16 ετών διατηρούν προφίλ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κάτι που διαπιστώθηκε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μέχρι και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπαθαν σοκ με την περίπτωση μία ανήλικης που δήλωνε 18χρονη με όσα έγραφε στο προφίλ της.

«Αναζητώ έμπειρο στο σεξ άνδρα από 40 έως και 50 ετών για να μου διδάξει όλα τα μυστικά του κρεβατιού, χωρίς ταμπού και ενοχές», αναφέρει η ανήλικη μαθήτρια. Σε ένα άλλο post, μια επίσης ανήλικη κοπέλα έγραφε πως είναι άπειρη και αναζητεί τον άνδρα που θα την «οδηγήσει στα μονοπάτια του έρωτα».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακάλυψαν τουλάχιστον 10 ανήλικες και έχουν ξεκινήσει επιχείρηση προκειμένου να προσεγγίσουν τις συγκεκριμένες κοπέλες ως δήθεν ενδιαφερόμενοι και να ενημερώσουν τους γονείς τους.

Η σύλληψη ίσως ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για την αποκάλυψη κυκλωμάτων πορνείας που δρουν ανενόχλητα μέσα από ιστοσελίδες. Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα βγουν κι άλλα στοιχεία για τη δράση των κυκλωμάτων αυτών.