Εντυπωσίασε η θεατρική Ομάδα Rektis στο «Κάτω από τους πολλαπλασιασμούς» στις Παλιές φυλακές Ωρωπού

Εντυπωσίασε με την ερμηνεία της, η θεατρική ομάδα Rektis, χθες, βράδυ, Κυριακή 22 Απριλίου, στο θεατρικό έργο «Κάτω από τους πολλαπλασιασμούς» βασισμένο σε κείμενα του Φ. Γ. Λόρκα, που παρουσίασε  στη νέα αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος.

Η θεατρική ομάδα Rektis χάρισε στους θεατρόφιλους μια υπέροχη βραδιά με διασκευές σε έργα του Ισπανού ποιητή  Λόρκα, αποδεικνύοντας ότι και στην περιοχή μας υπάρχουν άνθρωποι του πνεύματος, με διάθεση να προσφέρουν στον πολιτισμό. Ικανοί να προσφέρουν υψηλής ποιότητας θεατρικά έργα, με συγκλονιστικές ερμηνίες και σεβασμό στην Τέχνη και στον θεατή.

Η Θεατρική ομάδα Rektis δημιουργήθηκε από την βαθιά ανάγκη για έκφραση και για την δυνατότητα αυτής της έκφρασης.

Είναι μια μεικτή ομάδα από επαγγελματίες ηθοποιούς και ερασιτέχνες, που τους ενώνει η ίδια ανάγκη για έκφραση, προσφορά, διάλογο και σεβασμό στην διαφορετικότητα.

Αναζητούν  έναν τόπο γόνιμο για σύγχρονο προβληματισμό, έρευνα και εφαρμογή.

Ένα θέατρο, που συμπορεύεται με τους ανθρώπους-κοινωνούς αυτής της εμπειρίας.

Ελπίζουμε η ομάδα Rektis και στο μέλλον να μας δώσει την ευκαιρία να την απολαύσουμε και σε άλλες απαιτητικές υποκριτικά  όσο και υψηλού επιπέδου παραστάσεις.

Τα μέλη της ομάδας είναι: 

Γεωργία Καρλατήρα   (Ηθοποιός- Σκηνοθέτης)

Ελένη Δημητριάδη (Ηθοποιός)

Κώστας Αυγερινόπουλος (Ηθοποιός)