Εντυπωσιακή εμφάνιση της Παιδικής Χορωδίας του ΚΕΔ Οινοφύτων στην Τρίπολη

1.7.2016

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Παιδική Χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στην Τρίπολη το διήμερο 18-19 Ιιυνίου.

Η εμφάνιση των παιδιών υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Στέφανου Καρδιόλακα και τη συνοδεία του Δημήτρη Κλειδιά στα πλήκτρα  ήταν εξαιρετική κι άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η αποστολή της Παιδικής Χορωδίας κατά την μετάβασή της στην Τρίπολη επισκέφτηκε και  την Ιερά Μονή της Παναγίας Μαλεβή, όπου βρίσκεται η θαυματουργή Εικόνα, μία από τις εβδομήκοντα εικόνες που ζωγράφισε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Σύμφωνα με την ιστορία  την εικόνα αυτή την έφεραν μαζί τους οι κάτοικοι του Αγίου Όρους που ήρθαν και κατοίκησαν  στην Κυνουρία. O ερχομός τους  αναφέρεται στο 28ο κεφάλαιο του Τυπικού του Τσιμισκή το έτος 971.

Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων κ. Σοφία Λιάπη για την άψογη διοργάνωση της αποστολής και στον μαέστρο της Παιδικής Χορωδίας κ. Στέφανο Καρδιόλακα για τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησαν τα παιδιά.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΔ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΔ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΔ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ