Εντυπωσιακή η κοπή πίτας του ο Α.Σ. ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ με επιδείξεις Ρυθμικής Γυμναστικής, Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής & Cheerleading

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι επιδείξεις Ρυθμικής Γυμναστικής, Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής & Cheerleading, εντυπωσίασαν και προσέλκυσαν πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο Αυλώνα , στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ . Οι 140 αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με την παρουσία Αγωνιστικών και Μαζικών προγραμμάτων που είχαν ετοιμάσει οι προπονήτριες του συλλόγου κα Αντάμοβα Χριστίνα και κα Τσιουραμανη Λευκή.

Ο πρόεδρος του Α. Γ. Σ. ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ κος Ανδρεδάκης , στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δράσεις και Διοργανώσεις του συλλόγου για το 2017, που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία , τις συμμετοχές των αθλητριών σε Αγωνιστικές δραστηριότητες και στις διακρίσεις τους.

Επίσης ο κος Ανδρεδάκης αναφέρθηκε και στην κοινωνική προσφορά, η οποία είναι μία από τις προτεραιότητες του συλλόγου, καθώς και στις δράσεις για το 2018, και την ανάπτυξη του Συλλόγου σε νέα δημιουργία τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η κα ΑΦΡΑΤΗ ΑΡΓΥΡΩ Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής Ελλάδας στις γυναίκες 2016 και 2017, Ονομαστική Ολυμπιακή πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Ρίο και 7η στον τελικό του άλματος στο προ-Όλυμπιακό τεστ (2016) Ασημένιο μετάλλιο στο έδαφος στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα 2013.

Τέλος στην εκδήλωση τιμητικά βραβεία πήραν όλες οι αθλήτριες του Συλλόγου που είχαν διακρίσεις στα αθλήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής, Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και Cheerleading κατά το έτος 2017.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ωρωπού κος Τόλιας και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κρήτων Ωρωπού κος Παναγιωτοπουλος.

Ευχαριστούμε το Δήμο Ωρωπού για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου.
Ευχαριστούμε Όλους τους χορηγούς της Εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε Όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το Δ. Σ.