Εντυπωσιακή Πρωτομαγιά στο Χαλκούτσι Ωρωπού με την Ανθοκομική Έκθεση

Με ανοιξιάτικα χρώματα και ευωδιές γέμισε η πλατεία Χαλκουτσίου την Πρωτομαγιά από τα λουλούδια της Ανθοκομικής Έκθεσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Χαλκουτσίου.

 Μια πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία των γυναικών του Χαλκουτσίου, που δίνει έναν άλλο, υπέροχο τόνο στη Πρωτομαγιά. Μια ευγενική προσπάθεια που έχει να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο η Ανθοκομική Έκθεση στο Χαλκούτσι να προσελκύει επισκέπτες.

Εκατοντάδες είναι εκείνοι που από νωρίς το πρωί πέρασαν από το περίπτερο που έχει  στηθεί στη πλατεία, ντόπιοι αλλά και επισκέπτες, για να πάρουν κάποιο από τα υπέροχα μαγιάτικα στεφάνια που κατασκεύασαν τα μέλη του συλλόγου με πολύ μεράκι ή μια από τις εξαιρετικές συνθέσεις λουλουδιών και γλάστρες.

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την Έκθεση, καθώς πρόκειται για μια εκδήλωση που τονώνει την περιοχή και εξέφρασαν την επιθυμία και του χρόνου η Ανθοκομική Έκθεση να είναι ακόμα καλύτερη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για τις ευφάνταστες κατασκευές, τους στολισμούς, μα πάνω από όλα για την αγάπη και τη διάθεση για δημιουργία που έχουν.