Εντυπωσιακοί οι Tropeau Roman, από Ωρωπό, στο Schoolwave 2018

 

Εντυπωσίασαν οι Tropeau Roman στο μεγάλο μουσικό Φεστιβάλ Schoolwave 2018, στις 8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων.

Μια πολύ δυνατή μουσική παρουσία από τον Ωρωπό, που κατάφερε, στους ρυθμούς της Rap, να αποσπάσει το θαυμασμό του κοινού.

Κόντρα στον καιρό και στη βροχή, απτόητοι οι Tropeau Roman και με μια εξαιρετική σκηνική παρουσία που θα συζητιέται για καιρό ακόμα, κατάφεραν να ξεσηκώσουν τον κόσμο, που τραγούδησε, χόρεψε και φώναξε μαζί τους!

Το Schoolwave είναι φεστιβάλ μαθητικών και φοιτητικών συγκροτημάτων και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος της σχολικής χρονιάς.

Φέτος το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 6-7-8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, με συμμετοχές από 24 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα και τρεις special guests: Locomondo, Naxatras και Suicidal Angels.

Ανάμεσα στα 24 επιλεγμένα συγκροτήματα, ο Ωρωπός είχε την τύχη να εκπροσωπηθεί από τους Tropeau Roman. Μια μπάντα πολλά υποσχόμενη στους ρυθμούς της Rap, που αποτελείται από τους Σταμάτη Αρβανιτίδη, Φίλιππο Πάντο, Παναγιώτη Καραούλα και Αργύρη Φριλίγκο.

Συγχαρητήρια στους Tropeau Roman  που έφτασαν τον Ωρωπό στο Schoolwave 2018 και μας έκαναν περήφανους με την δυναμική παρουσία τους!