Εντυπωσιακότερο από κάθε άλλη χρονιά το Καρναβάλι στα Οινόφυτα

Εντυπωσιακό το Δημοτικό Καρναβάλι του Δήμου Τανάγρας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, τελευταία μέρα της Αποκριάς,  στα Οινόφυτα   με τη συμμετοχή  Βραζιλιάνων χορευτριών, που έδωσαν το σύνθημα του ξέφρενου ρυθμού στο χορό, δεκάδων  αρμάτων  και εκατοντάδων καρναβαλιστών, που δημιουργήσαν ένα τρελό πανηγύρι στους δρόμους της πόλης.

Ένα Καρναβάλι αντάξιο άλλων μεγάλων πόλεων στημένο με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, υπέροχη θεματογραφία, πλούσιο γέλιο και το οποίο συνδιοργάνωσαν  η ΔΗΚΕΤ, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και φορείς. Ένα Καρναβάλι πολιτισμού, με πολλά μηνύματα από την καθημερινότητα των πολιτών. Ένα τρελό πανηγύρι που ξεσήκωσε μια από τις πιο πολιτισμικές πόλεις της χώρας μας εκεί που χτυπά η καρδιά της ελληνικής Βιομηχανίας. Εκεί όπου Έλληνες οικονομικοί μετανάστες συνυπάρχουν  και ζουν απόλυτα αρμονικά.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ κ. Αλέξανδρος Ανυφαντής, ο Αντιπρόεδρος κ. Διομήδης Δριχούτης, μαζί με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού του Δήμου Τανάγρας κα Γωγώ Καμπιώτου, τον Αντιδήμαρχο Οινοφύτων κ. Γιάννη Αναστασίου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννη Καμινιώτη, έφεραν με απόλυτη επιτυχία σε πέρας την απόφαση του Δημάρχου Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια να οργανωθεί ένα υπέροχο Καρναβάλι για να το χαρούν μικροί και μεγάλοι.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, μετά το πέρας της παρέλασης των καρναβαλιστών, εμφανώς, ικανοποιημένος από το εκπληκτικό αποτέλεσμα,  τη συμμετοχή και το γλέντι τόνισε ότι  «Η απόφαση πριν τρία χρόνια της Δημοτικής Αρχής να διοργανωθεί  Δημοτικό Καρναβάλι στα Οινόφυτα αποδείχτηκε σωστή.  Σήμερα το Καρναβάλι Οινοφύτων γίνεται θεσμός. Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε στους στόχους που θέτουμε. Χαρίσαμε στα παιδιά μας και σε όλους τους δημότες μας την ευκαιρία να χαρούν, να γλεντήσουν, να χαμογελάσουν. Και του χρόνου».

Στο Καρναβάλι παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας κ. Μιχάλης Κουρουτός, οι Αντιδήμαρχοι Σχηματαρίου Ηλίας Δημητρίου και Τανάγρας Μαρία Νίκα, η Πρόεδρος του κοινωνικού Παντοπωλείου Τανάγρας κ. Ελένη Ζαφειροπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Βουγέσης, Αντώνης Κανέλλος, Νίκος Βρατσιώτης, Κωνσταντίνος Αναστασίου και Λιάνα Κακάλια, ο Πρόεδρος του Τοπικού Σχηματαρίου κ. Σπύρος Βρούβας

Μετά την παρέλαση στο Δημοτικό Σχολείο Οινοφύτων στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι με κλόουν για τα παιδιά και συναυλία με την συμμετοχή του Χάρη Παπασιδέρη και άλλων τραγουδιστών που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.