Εντυπωσιακό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Σκάλα-Νέα Παλάτια Ωρωπού

Πλημμύρισε από τις χαρούμενες, παιδικές φωνές που έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, η πλατεία Ηρώων στα Νέα Παλάτια, κατά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ωρωπού, η Παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ωρωπού και η Παιδική Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Παλατίων και  Σκάλας Ωρωπού  τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Παρά την παγωνιά, και το ψιλόβροχο οι καρδιές όλων ζεστάθηκαν μέσα στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, αφού όλη η πλατεία γέμισε με μελωδίες, γέλια, χαρούμενες παιδικές φωνές, ξυλοπόδαρους, ξωτικά, τον χιονάνθρωπο  και φυσικά με τον Άγιο Βασίλη που μοίραζε δωράκια και γλυκίσματα.

Στην εξαιρετικά διοργανωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Ωρωπού παρέστησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο οποίος άναψε και το χριστουγεννιάτικο δένδρο, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλης Τόλιας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Στέφανος Δάβρης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημ. Βελτανιώτης και Χρ. Σιδέρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Νέων Παλατίων κ. Αντ. Καζαμίας, Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και Ωρωπού κ. Λάμπρος Ρόδης.