Εντυπωσιακό το θέαμα στους αγώνες «AKROPOLIS JET RAID 2018, OROPOS GREECE».

Εντυπωσιακό θέαμα στα  καταγάλανα νερά του Ευβοϊκού, στην παραλία Μαρκοπούλου, παρουσίασε, χθες, Τρίτη 5 Ιουνίου, κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής του, το  «AKROPOLIS JET RAID 2018, OROPOS GREECE».

Τα σαράντα πέντε σκάφη ρίχτηκαν στη μάχη του αγωνιστικού μέρους, του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, στις 9:30 το πρωί, με τον πρώτο αγώνα  ανοιχτής θαλάσσης  από τον Ωρωπό στη Χαλκίδα στην Αρτάκη και στην Ερέτρια.

Στην εκκίνηση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης.

Το απόγευμα διεξήχθη το πρώτο GranPrix Ωρωπού, όπου τα σκάφη επιδόθηκαν σε ένα συναρπαστικό αγώνα, με τους θεατές να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των αθλητών, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν.

Σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου, τα σκάφη θα ξεκινήσουν από τον Ωρωπό στις 9:30 το πρωί για το GranPrix Αιγαίου, με προορισμό τη Μήλο, με ενδιάμεση στάση στην Κύθνο  για ανεφοδιασμό. Στη Μήλο θα παραμείνουν δύο μέρες και θα επιστρέψουν στον Ωρωπό την Παρασκευή 8 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 9 Ιουνίου, στην Παραλία Μαρκοπούλου, όπου και θα γίνει η τελική βαθμολόγηση, καθώς και η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.