Εν αναμονή της επανένωσης των Guns N’ Roses!

13.11.2015

Η επανένωση του θρυλικού line-up των Guns N’ Roses θα είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς και σύμφωνα με το Dish Nation, «είναι πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί»!

Πληροφορίες ενημερώνουν πως πιθανόν το συγκρότημα με την κλασική σύνθεση με την οποία έκανε πάταγο στα μουσικά δρώμενα, θα περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας πολλές μεγάλες συναυλίες, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του.

Φημολογείται πως ο ίδιος ο Axl Rose αποκατέστησε τη σχέση του με τον Slash, αφού πέρασαν 20 χρόνια από την ανεξήγητη κόντρα. Φαίνεται ότι οι δυο τους συμφώνησαν σε πρώτη φάση προφορικά για την επανένωση των Guns N’ Roses και όλοι αναμένουμε εντός ολίγων ημερών την επίσημη ανακοίνωση που θα επιβεβαιώσει το συναρπαστικό γεγονός.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες κρούσεις από promoters για να αναλάβουν τις ζωντανές εμφανίσεις της ιστορικής μπάντας στην Σουηδία, Πορτογαλία και Αυστρία, καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό η reunion και περιοδεία τους να προκαλέσει παγκόσμιο πάταγο.

Αυτό που μας απομένει είναι να περιμένουμε αν θα εμφανιστούν ξανά με το κλασικό τους line up επί σκηνής, χαρίζοντας μας συγκλονιστικά live, όπως αυτά που μας είχαν συνηθίσει όσο μεσουρανούσαν.

.