Εξαιρετική η εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αυλώνα

Σε μια υπέροχη, όσο και ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αυλώνα, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στην πολυτελή Αίθουσα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ στον Αυλώνα. .

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Σαμπάνης και ο Αντιπρόεδρος Θωμάς Μακροδημήτρης, καλωσόρισαν όλους όσοι παρευρέθηκαν και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά.

Ο κ. Σαμπάνης κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο και στη δράση του Συλλόγου, ο οποίος στόχο έχει τη διαφύλαξη, ανάδειξη και συνέχιση του πολιτισμού των Σαρακατσαναίων.

Δείτε τον Χαιρετισμό του Προέδρου Χρήστου Σαμπάνη:

Ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πολιτιστικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος.

Δείτε τον Χαιρετισμό του Δημάρχου Ωρωπού Γ. Γιασημάκη:

Ο Βουλετής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και εξήρε με τη σειρά του τη δράση των Σαρακατσαναίων του Αυλώνα.

Δείτε τον Χαιρετισμό του Βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Βλάχου:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Πέππας εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγωνίζονται για τη διάδοση της παράδοσης.

Δείτε τον Χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Πέππα:

Οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά με πλούσιο φαγητό και άφθονο κρασί, ενώ έκλεψαν τις εντυπώσεις το χορευτικό παιδικό τμήμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Αυλώνα αλλά και των ενηλίκων.

Οι βραδιά κύλησε με γλέντι και χορό. Συγχαρητήρια στα χορευτικά, στη ζωντανή μουσική ορχήστρα και στους τραγουδιστές, καθώς και στους διοργανωτές της άψογης αυτής εκδήλωσης.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αυλώνα Νίκος Τζεβελέκος, Μαλακάσας Γιώργος Παπαγιάννης Ωρωπού και Ηλεκτροφωτισμού Ανδρέας Γαζβινιάν, Καπανδριτίου Μιχάλης Ντάσης, οι Πρέδροι της Κ.Ε.Δ.Ω. Άγγελος Χατζηιωάννου, του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Άγγελος Καλύβας, της Α/θμιας Εκπαίδευσης και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ωρωπού Νίκος Λούπης, της Β/θμιας Εκπαίδευσης και Εντεταλμένος Σύμβουλος Καλάμου Παναγιώτης Κιούσης, Ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργία Συμμαχίας” Διονύσης Καμπιώτης με τους Δημοτικούς Συμβούλους Φώτη Χρυσούλα, Βασίλη Μπιλίρη και Χρήστο Μίχα, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Αυλώνα Έφη Κρέμου, τα μέλη της Τ.Κ. Χαλκουτσίου Γεωργία Βάθη και Καλάμου Μαριάννα Μίχα, ο Διοικητής του Τ.Α. Ωρωπού Αλέξανδρος Ξαρχουλάκος και ο Διοικητής του Α.Τ. Αυλώνα κ. Αγγέλου, η Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αργυρώ Ντάση, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων, καθώς και φίλοι του Συλλόγου.

       

Δείτε τους χαιρετισμούς που απήυθυναν ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χρήστος Ξενοκώστας, ο Επικεφαλής της παράταξης “Συμμαχία Δημιουργίας” Διονύσης Καμπιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αυλώνα και Μαλακάσας Γιώργος παπαγιάννης και ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος: