Εξαιρετική η Μουσικοχορευτική Παράσταση του Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού

Με μια εξαιρετική Μουσικοχορευτική Παράσταση έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο και αυτή η χρονιά για τον Πολιτιστικό & Πνευματικό Σύλλογο Σκάλας Ωρωπού.

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα με τραγούδια της αγάπης και του έρωτα, με χορούς στο ρυθμό των τραγουδιών, πραγματοποιήθηκε η Μουσικοχορευτική παράσταση «Μια Ρωμιοπούλα Αγάπησα» των ομάδων του Πολιτιστικού & Πνευματικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού, την Κυριακή 16 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης».

Με μια εντυπωσιακή έναρξη, καθώς όλες οι ομάδες του Συλλόγου ενώθηκαν στη σκηνή, πλημμυρίζοντας το χώρο με χρώματα και αρώματα παράδοσης, ενθουσίασαν τους θεατές

Με χοροδιδάσκαλο τον Χριστόφορο Λιάγκα, οι χορευτές, με υπέροχες παραδοσιακές φορεσιές από τις περιοχές της Ελλάδας που συνάντησαν στο μουσικό τους ταξίδι, κατέπληξαν το πολυάριθμο κοινό και καταχειροκροτήθηκαν.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο του Συλλόγου κα Βάσω Βλάχου, η οποία με την δυναμική ενέργειά της και την αστείρευτη αγάπη της για την παράδοση παλεύει να στηρίξει και να προωθήσει τον ελληνικό πολιτισμό.

Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη ήταν από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ωρωπού.