Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου Νέων Παλατίων & Σκάλας Ωρωπού

Εορταστική μουσική γέμισε την Πλατεία Ηρώων Ωρωπού- Νέα Παλάτια, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, κατά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ωρωπού, η χορωδία του Πολιτιστικού & Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων, η χορωδία των Παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Παλατίων και η χορωδία Γυμνασίου Σκάλας Ωρωπού, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση με τα παιδιά από το Κέντρο Προσφύγων Μαλακάσας, τα οποία συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή τραγουδώντας τραγούδια αγάπης.

Παρά την παγωνιά, οι καρδιές όλων ζεστάθηκαν μέσα στην Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, αφού όλη η πλατεία γέμισε με μελωδίες, γέλια, χαρούμενες παιδικές φωνές, ξυλοπόδαρους, ξωτικά, τον χιονάνθρωπο και τον ταρανδούλη και φυσικά με τον Άγιο Βασίλη που μοίραζε δωράκια και γλυκίσματα.

Στην εξαιρετικά διοργανωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσσης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλης Τόλιας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών, καθώς και ο Βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Μπούρας.

Συγχαρητήρια στο Ν.Π.Δ.Δ. για την άψογη εκδήλωση και για την ευκαιρία που έδωσε στα προσφυγόπουλα να χαρούν συμμετέχοντας, νιώθοντας και αυτά μέρος της τοπικής κοινωνίας αλλά γνωρίζοντας και το Πνεύμα των Χριστουγέννων.