Εξαιρετική συναυλία με το Γ. Σαρρή και τη Λ. Βαλάση στο Καπανδρίτι, από το Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού

Μια υπέροχη μουσική βραδιά χάρισαν στο κοινό ο Γιώργος Σαρρής  και η Λουκία Βαλάση την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καπανδριτίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού, με Πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Τόλια. Μια μεγάλη γιορτή για  μικρούς και μεγάλους, με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες.

Οι υπέροχες φωνές των καταξιωμένων τραγουδιστών, απέσπασαν θερμά χειροκροτήματα, καθώς παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με έντεχνα και λαϊκά κομμάτια τα οποία μεγάλωσαν γενιές. Τραγούδια διαχρονικά,  του χθες και του σήμερα, που έμειναν ανέπαφα στο χρόνο. Τραγούδια μοναδικά που έγραψαν τη δική τους ιστορία και τα σιγοτραγούδησαν όσοι βρέθηκαν στην μουσική γιορτή του Ν.Π.Δ.Δ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, ο Πρόεδρος της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κ. Γιώργος Μαντάς, η Πρόεδρος της ΔΕ.ΠΙ.Σ κα Δήμητρα Σωτήρχου-Τοτόμη, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Νίκος Μαντάς και ο Πρόεδρος της ΕΠΟΙΩ κ. Γιώργος Στεφανουδάκης αλλά και αρκετός κόσμος εκ των οποίων η πλειοψηφία ήταν νέα παιδιά.