Εξαιρετικό φινάλε για το Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

20.6.2016

Με την εξαιρετική θεατρική παράσταση της Κ.Ε.Δ.Ω. «Η ζωή… Αλλιώς», την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού και το αφιέρωμα στην Γιορτή του Πατέρα,  ολοκληρώθηκε χθες 19 Ιουνίου το επιτυχημένο και άψογα διοργανωμένο Πολιτιστικό Διήμερο του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκαμίνου κ. Ρούλα Δάβρη-Τζεβελέκου και τα μέλη, καλωσόρισαν όλους όσους παρευρέθηκαν με μια ευχάριστη έκπληξη. Βαθύτατα συγκινημένοι, αφιέρωσαν στιχάκια από ψυχής στον πατέρα τους, αγγίζοντας με ευαισθησία όλους όσους παρακολουθούσαν.

Στη συνέχεια, η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ωρωπού, υπό τη διεύθυνση της κ. Ραχήλ Γιουνά, τραγούδησε για τη Γιορτή του Πατέρα με μια απαράμιλλη μελωδική τρυφερότητα που σκόρπισαν οι παιδικές φωνούλες.

Το μεγάλο φινάλε πραγματοποιήθηκε με τη θεατρική παράσταση της Κ.Ε.Δ.Ω. «Η ζωή.. Αλλιώς», εμπνευσμένη από την κ. Κατερίνα Μπαλάση και σε εκτέλεση από ερασιτέχνες ηθοποιούς του Δήμου Ωρωπού, η ερμηνεία των οποίων δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τους επαγγελματίες. Η συγκίνηση κορυφώθηκε με τη ζωή της κεντρικής ηρωίδας «Ελισσώς» που έφερε μνήμες από τα παλιά και ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκαμίνου για την άριστη διοργάνωση, στην Κ.Ε.Δ.Ω. και στο Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού για την στήριξη, καθώς επίσης και σε όλους όσους συνέβαλλαν στο Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016 για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, ο οποίος μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης κλήθηκε από τους συντελεστές  της να απευθύνει τον χαιρετισμό του.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Συκαμίνου κ. Δημήτρης Τζεβελέκος, ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ωρωπού κ. Ανδριάνα Αλεξανδράτου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. κ. Στέφανος Δάβρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ωρωπού κ. Μιχάλης Τόλιας, οι Πρόεδροι Δημ. Κοιν. Νέων Παλατίων κ. Αντώνης Καζαμίας, Τοπικής Κοινότητας Συκαμίνου κ. Παναγιώτης Λεμπούσης, Αγροτικού Συλλόγου Συκαμίνου κ. Θανάσης Κόντος, Γυμναστικού Συλλόγου Ωρωπού κ. Γιάννης Πετράκης και ο Αντιπρόεδρος Α.Ο. Συκαμίνου κ. Χρήστος Μαργιόλας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

"Η ζωή... Αλλιώς"

Εορταστικό Καλοκαίρι Συκαμίνου 2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ