Εξανεμίζονται οι ελπίδες για το Μίκαελ Σουμάχερ

4.2.2016

Ήταν κρυφό μυστικό αλλά μάλλον τώρα επιβεβαιώνεται κατά τον πιο τραγικό τρόπο. Οι ελπίδες για τον πρώην παγκόσμιο πιλότο της Φόρμουλα 1 και της Ferrari Μίκαελ Σουμάχερ να επανακάμψει εξανεμίζονται.

Ο πρώην πρόεδρος της Φεράρι Λούκα ντι Μοντιτζέμολο σε σημερινές του δηλώσεις ανέφερε πως τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι καλά.

Περιμένουν, άπαντες, ένα μικρό- ή μεγαλύτερο- θαύμα. Σαν αυτά που συνήθιζε να κάνει ο Γερμανός επανειλημμένα στις πίστες τα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας του στη Φόρμουλα 1: μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Άλπεις στις 29/12 του 2013 και τα όσα επακολούθησαν, οι ελπίδες για πλήρη ανάκαμψη του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή όσο περνάει ο καιρός «ξεφτίζουν».

Αυτό ήρθε, δυστυχώς, να επιβεβαιώσει και ο πρώην πρόεδρος της Φεράρι Λούκα ντι Μοντιτζέμολο, ο οποίος σε σημερινές του δηλώσεις είπε πως «Πως είναι ο Σουμάχερ; Μαθαίνω συνεχώς νέα του και, δυστυχώς, δεν είναι καλά. Υπήρξε ένας σπουδαίος πιλότος, με τον οποίο έχουμε μοιραστεί μία μεγάλη ανθρώπινη και επαγγελματική διαδρομή. Είχαμε τη χαρά, μάλιστα, να αποκτήσουμε τα παιδιά μας σχεδόν παράλληλα. Η ζωή είναι πραγματικά περίεργη.

Είχε μόνο ένα σοβαρό ατύχημα στην καριέρα του το 1999 και τότε ήταν δικό μας λάθος, όχι δικό του. Δυστυχώς η πτώση του στο σκι τον κατέστρεψε», είπε ο Ιταλός που πανηγύρισε 5 τίτλους (2000-2004) με τον Σούμι στο τιμόνι της Σκουντερία.