Εξαρθρώθηκε σπείρα με φυτεία κάνναβης μεταξύ Μαρκόπουλου και Μαλακάσας

Εγκληματική οργάνωση εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, σε δασώδη έκταση μεταξύ Μαρκοπούλου και Μαλακάσας Δήμου Ωρωπού, κατά τις πρωινές ώρες της 18ης Ιουνίου.

Η δίωξη ναρκωτικών κατάφερε να εντοπίσει στο εν λόγω σημείο, κατόπιν έρευνας, μια φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης και ταυτοποίησε τους δράστες. Πρόκειται για τέσσερα άτομα αλβανικής υπηκοότητας οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στον Ωρωπό,  η σύλληψη των οποίων έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία.

Συνολικά ξεριζωθήκαν και κατασχέθηκαν 1.600 δενδρύλλια στη φυτεία, ενώ στις κατοικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν μεταξύ άλλων 50 γλάστρες με φυτά κάνναβης,  μεγάλα χρηματικά πόσα, 2  μοτ/τες με παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.  Οι συλληφθέντες με το βαρύτατο κατηγορητήριο σε βάρος τους, θα οδηγηθούν ενώπιον του ειδικού Ανακριτή  Ναρκωτικών Αθηνών.

Η τελευταία, αυτή, επιτυχία των αστυνομικών αρχών αποτελεί καίριο χτύπημα στη διακίνηση ναρκωτικών στον Ωρωπό. Έρχεται να προστεθεί στις ήδη γνωστές επιτυχίες της Ασφάλειας Ωρωπού και στις ειδικές δράσεις των ομάδων ΟΠΚΕ της Ασφάλειας και ΔΙ.ΑΣ της Άμεσης Δράσης,  αποδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την κινητικότητα και αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας για την πάταξη της εγκληματικότητας στην περιοχή του Ωρωπού.