Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπειτα από 57 ημέρες που πάλευε με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή. Το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως, γι΄αυτό και η θεραπεία του θα συνεχιστεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και μεταφέρθηκε.

«Εμείς σήμερα κάνουμε Ανάσταση. Είναι ένα ακόμα θαύμα στη ζωή του Κωνσταντίνου… Ένα θαύμα ήταν ότι γλίτωσε ξημερώματα Χριστουγέννων και ένα ακόμα θαύμα ήταν ότι μέσα στην εντατική όταν είχε συμπληρώσει τις 57 μέρες αντιμετώπισε τις λοιμώξεις…» δήλωσε η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της συζύγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η υγεία σήμερα έχει ως εξής:

«Αναγνωρίζει τα πρόσωπα, τη γυναίκα του, τους γιατρούς, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει ακόμα τραχειοστομή και θα συνεχίσει να έχει και τις επόμενες μέρες. Τρέφεται κανονικά, στάθηκε στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, αλλά η εγκεφαλική βλάβη που έχει, δεν δίνει ακόμα εντολή για να κάνει τα πρώτα του βήματα…».