Εξομολόγηση Κουλίεβα: Ξαφνικά σταμάτησαν όλα και κλειστήκαμε σπίτι

Ήμασταν περιοδεία στη Θεσσαλονίκη με το θέατρο και ξαφνικά σταμάτησε η παράσταση…

Η Ταμίλα Κουλίεβα εξομολογήθηκε πώς πέρασε την περίοδο της καραντίνας και αν αγχώθηκε με τον κορονοϊό.

Φοβηθήκατε τον κορονοϊό;

Πολλοί είπαν ότι την περίοδο της καραντίνας έκαναν ενδοσκόπηση και σκέφτηκαν πράγματα για τον εαυτό τους. Σας συνέβη το ίδιο;

Θα μας αλλάξει καθόλου αυτή η εμπειρία;

«Κακά τα ψέματα, ο άνθρωπος ξεχνά εύκολα, όμως πιστεύω πως θα μας αλλάξει, αλίμονο. Πάντα ύστερα από μια τέτοια δοκιμασία ο άνθρωπος βγαίνει πιο συνειδητοποιημένος και πιο δυνατός. Είδα την αλληλεγγύη παντού γύρω μου και αυτή μας ένωσε κατά κάποιον τρόπο. Πιστεύω θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτό που ζήσαμε δεν ήταν κάτι ευχάριστο, όμως δείξαμε πειθαρχία, κατανόηση και ότι νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας».

Πώς ήταν η επιστροφή στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» με τις νέες συνθήκες;

«Νομίζω όλοι μας είχαμε το άγχος πώς θα πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε πριν από ενάμιση μήνα. Επιστρέψαμε γερά. Παρόλο που οι καινούριες συνθήκες επιβάλλουν κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα, μπήκαμε αμέσως στον ρυθμό, σαν να μην έχει μεσολαβήσει όλο αυτό το διάστημα».

Τι σας αρέσει στον ρόλο της Μάρθας;

«Θεωρώ ότι είναι από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους που έχω κάνει στην τηλεόραση. Η Μάρθα έχει απόλυτη συνέπεια στον χαρακτήρα της, μπορώ να την υποστηρίξω, να δικαιολογήσω τις πράξεις της, συμπάσχω μαζί της. Έχει περάσει από πολλές συμπληγάδες. Έχει βιώσει απώλειες στη ζωή της και πολλές αλλαγές. Άγγιξε τα όρια της τρέλας, έχασε τους ανθρώπους που αγάπησε, βίωσε την απόλυτη μοναξιά, συνέχισε όμως να είναι όρθια και δυνατή. Το μητρικό της ένστικτο είναι πολύ ισχυρό και πραγματικά δεν γνωρίζω πού μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα… Το ανακαλύπτω μαζί με τη Μάρθα».

Πώς θα θέλατε να τη δείτε να καταλήγει στο φινάλε;

«Όπως ακριβώς στη ζωή δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, έτσι και στη σειρά είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις και στην έκπληξη που μου επιφυλάσσει το σενάριο. Για έναν ηθοποιό έχει πολύ μεγάλη σημασία η διαδρομή», δήλωσε στο περιοδικό Τηλέραμα.

altsantiri.gr