Εξοργισμένη η Φ. Γεννηματά για τις μολότοφ που πέφτουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

6.2.2016

Οργή της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ  κας Φώφης Γεννηματά για τις καθημερινές σχεδόν επιθέσεις με μολότοφ που δέχονται από αγνώστους τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη όπου,χθες, λίγο έλειψε να καεί ζωντανός ο Βουλευτής κ. Αρβανιτίδης όταν βόμβα έσκασε στη πλάτη του.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλει το γεγονός ότι «παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία» και εξαπολύει βέλη κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Η δήλωση της κυρίας Γεννηματά: 

«Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες. Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος και αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο οφείλει να παραιτηθεί. Εάν δεν το πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι  επακολουθήσει.

Είναι αδιανόητο η αστυνομία να μην μπορεί να φυλάξει ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας και καθημερινά να είναι σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Και μάλιστα όταν κλούβα των ΜΑΤ σταθμεύει μονίμως στη περιοχή.